Despre Noi

Ca probabil mulţi dintre voi, am vrut să îmi construiesc singur ceva. O cişmea. Şi mi-am dat seama că îmi lipsea multă informaţie. Am început să caut pe net un ghid sau măcar un articol care să mă lumineze, dar cum n-am găsit ceva coerent şi edificator am început să contactez direct oamenii care aveau puse deja pe net câteva lucrări similare şi aşa am zămislit prima mea cişmea, făcută cu sprijinul meşterului, urmată la scurt timp şi de primul ghid. Şi tot aşa, povestea a continuat.. meşterul a mai construit şi altele şi am mai făcut împreună şi alte ghiduri. Am pus aceste ghiduri pe prima versiune a site-ului iar interesul pe care l-au generat m-a determinat să iau în serios ideea unui site dedicat şi astfel s-a născut versiunea actuală a acestuia, mult mai completă. El rămâne însă în continuare un loc de documentare pentru cei care vor să se apuce să facă diverse lucrări din piatră, lemn şi alte materiale şi nu un site al unei firme de execuţie.

În spatele lui suntem 2 oameni:

Daniel Morlova (scriitor de ghiduri, executant junior de lucrări şi îngrijitor de site, din Bucureşti)

şiNicolae Helerea (meşterul "ştie tot" şi scriitor de ghiduri, din Sibiu). Succesul soluţiilor prezentate este garantat de anii de experienţă în diverse domenii de activitate pe care meşterul Helerea i-a petrecut perfecţionându-se.

Punem aici ştiinţă, iscusinţă şi mult suflet. Sperăm că demersul nostru născut din pasiune să vă fie de folos şi să păstrăm legătura şi după ce lucrarea voastră s-a încheiat.

Spor la treabă!